MohamadAzhar's FotoPage

By: MohamadAzhar AbdulWahab

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 7-Nov-2006 08:10 Email | Share | | Bookmark
chateau chenonceau et chateau chambord

jalan masuk ke chateau chenonceau
taman istana
cantikkan
View all 12 photos...
France mmg terkenal dengan istana2 lama mereka..kebetulan cuti summer belum berakhir..so kami berjalan2 lagi mengunjungi 2 istana ini..memang sangat cantik..chenonceau adalah istana yg dibina diatas sungai...manakala chambord pula adalah istana yg paling besar di France..kami x sempat nak masuk dalam istana kerana waktu melawat dah tamat..apa nak buat..kami x melepaskan peluang menaiki bot yg waffeq bw sendiri!...nikmatilah pemandangan taman istana ini...


Tuesday, 7-Nov-2006 07:46 Email | Share | | Bookmark
zoo Royan dekat2 La Rochelle..

Ini masa kat entrance zoo..burung2 tu x terbang kuar pun..heran!
bergambo dgn si tinggi
makan dulu...makan pulut lagi..
View all 9 photos...
Kami p berjalan2 ke zoo bawa anak2..ni first time Nasrin sampai ke zoo sejak dilahirkan..punyalah terkejut tgk animals depan mata...wafeeq biase jek sbb selalu bw dia p zoo...anyway..kawasannya x terlalu luas..x penat sangat tapi orang terlalu ramai hari tu...mmmm...nak tgk spectac sea horse pun x cukup seats...tapi we enjoyed ourselves there..yg bestnye..lps p zoo kami mandi laut dekat je dgn zoo ni..sejuk2 pun mandi!!!!


Monday, 6-Nov-2006 14:16 Email | Share | | Bookmark
Disneyland Paris!!!

Disney studio
bergambar dgn mrs incredible
di luar Disneyland..ujan
View all 28 photos...
Ya.....kami telah sampai ke Disneyland Paris buat kali kedua...sungguh seronok sekali di sini..terdapat 2 parks..Disney Studio n Disneyland...macam2 ada..insyaallah kami akan ke sini lagi buat kali ke tiga...hahhahah...tunggu....


Monday, 6-Nov-2006 13:57 Email | Share | | Bookmark
Parc Asterix!!France!

nasrin dan wafeeq syok
ada persembahan ikan lumba2
wafeeq n nasrin naik train
View all 12 photos...
Ini semasa enjoyed dgn anak2 kat Parc Asterix..byk roller coster kat sini..orang x berapa ramai..tu yang best tu..enjoy!


Monday, 6-Nov-2006 09:32 Email | Share | | Bookmark
Paris!!!

bergaya di depan La Tour Eifel
jambatan unik
izah n anak2
View all 6 photos...
Ni gambar semasa kami bersiar2 sekitar paris..best jugak..cuaca x berapa sejuk sangat..kami sempat naik bot di n menikmati keindahan bandar romantik ni..C'est magnifigue!


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net